Kategórie
Uncategorized

Exkurzia zúčastnených strán v Trnave

2. júna 2022 sa v Trnave uskutočnila prvá exkurzia zainteresovaných strán IFIT 4.0, na ktorej sa zúčastnili školitelia, študenti, profesijné organizácie a ďalšie zainteresované strany. Cieľom podujatia bolo predstaviť osvedčené postupy a stretnúť sa s potenciálnymi zamestnávateľmi z regiónu. Počas cesty účastníci navštívili závod Boge Elastmetall Slovakia a Súkromnú strednú odbornú školu DSA Trnava.Boge Elastmetall je popredným výrobcom plastových komponentov pre automobilový priemysel v Trnavskom kraji. Počas exkurzie boli predstavené vysoko automatizované výrobné procesy, automatizačná technika a školiace stredisko.

DSA Trnava je koordinátorom slovensko-rakúskeho projektu Interreg iFit 4.0 a návštevníkom počas exkurzie predstavila výstavbu nového technologického centra, ako aj ostatné priestory školy.

Exkurzia bola zameraná na témy ako štvrtá priemyselná revolúcia na Slovensku a v Rakúsku a jej vplyv na priemysel a trh práce, ako aj na výzvy priemyslu 4.0 pre vzdelávanie a vzdelávací systém.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *